cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Grădinița de vară


  Dragi părinţi,
La Grădinița Rising Stars, vara aduce surprize vesele pentru cei mici. Și cum dezvoltarea prichindelului tău este pe primul loc, am pus la cale un program isteț, animat cu jocuri, mișcare, ieșiri în natură și exerciții creative, ideal pentru zilele de vară:

• În fiecare săptămână, prichindeii vor avea parte de activități vesele și educative, în română și engleză.

 • Vom avea parte de distracţie în bucătăria copiilor şi vom învăţa să preparăm băuturi de vară, limonadă etc.

 • Vrem ca fiecare zi să fie una specială pentru micuțul tău, așa că ne-am gândit să îmbinăm distracția cu ieșirile educative, în aer liber. Mergem la Zoo ca să ne întâlnim cu animalele din cărți, prindem insecte zglobii și ghicim plantele din parc. Apoi învârtim globul pământesc în căutarea orașelor lumii și dăm fuga la muzeu. Așa că atunci când nu ne găsești la Grădi Rising Stars, e semn că suntem plecați în mini-excursiile educative.

 • Nu neglijăm nici talentele celor mici, prin urmare am plănuit Săptămâna Muzicală, presărată cu multă mişcare şi bună dispoziţie, cu cântecele voioase, poezii și dansuri pentru cei mici. De asemenea vom crea o lume curcubeu prin artă şi culoare în aer liber.

 În cadrul acestui program, grădiniţa Rising Stars funcţionează după un orar cuprins între orele 07:30 – 18:30.
Îți poți înscrie prichindelul la numerele de telefon 0721446818 și 0720296388. Ai și alte întrebări pentru noi? Așteptăm să ne contactezi!
Iar dacă nu ai fost încă în vizită la noi, la Rising Stars, te așteptăm cu drag în căsuța noastră, de pe strada Scărlătescu nr. 50.
Așteptăm să îl cunoaștem pe prichindelul tău!