cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Program


          

Programul zilnic al Rising Stars Daycare,  reprezintă o îmbinare eficientă și armonioasă între perioadele de joc și cele de studiu, acestea din urmă apelând și ele la imaginația și latura ludică a copiilor. Nu neglijăm nimic din cunoștințele pe care un copil trebuie să le dobândească la o anumită vârstă, toate activitățile fiind construite și asimilate în limba engleză acompaniată de limba română. Accentul este pus pe abilitățile de exprimare, dialog, deci pe dezvoltarea capacității copilului de a exprima prin cuvinte ceea ce vede și ceea ce își imaginează.

La Rising Stars Daycare  punem mare accent pe metodele activ-participative, în care copilul nu este un simplu receptor de informații, ci participă la descoperirea acestora. Acest lucru are loc prin intermediul învățării prin cooperare, joc și creativitate.Activitățile desfășurate sunt centrate pe copil, pentru a stimula dezvoltarea gândirii, învățarea prin cooperare și interesul pentru studiu. Astfel, copiii câștigă mai multă încredere în forțele proprii, devin mai dezinvolți, curajoși, învață să vorbească în public, să-și depășească emoțiile și timiditatea.

Procesul instructiv-educativ din cadrul  Rising Stars Daycare se desfășoară conform Curriculumului Național  cu elemente din Curriculumul Britanic Early Years Foundation Stage (EYFS).
Activități curriculare de bază extinse pe 6 arii de dezvoltare:
– Comunicare, limbă și limbaj (Communication, Language and Literacy)
– Dezvoltare personală, emoțională și socială; ( Personal, Social and Emotional development)
– Perspicacitate, gândire logico-matematică (Mathematic Development)
– Dezvoltare psiho-motrică (Physical Development)
– Dezvoltare estetică și creativă (Aesthetic and Creative Development)
– Cunoașterea mediului înconjurător. (Knowledge and Understanding the World)
Activitati Extra-curriculare:
Cluburi de arte: pian, The sound of music( muzica vocala și  cor), Messy Creative Play, Art&Craft (pictură,modelaj, origami, colaj,decuparea și lipirea, desenul), Photo Club, Balet .
Cluburi de sport și mișcare: Dancing with the stars , Aikido
Cluburi de cunoaștere: Cooking for Fun, Reading club, Computer, Science Fun, Travel Around the World, Șah
Club de limbi străine: Germană, Rusă, Franceză .

Lista rămâne deschisă pentru propunerile dumneavoastră!
Activități Opționale :
– Concerte educative „Clasic e fantastic” , Spectacole de teatru, Vizite la muzee, Circ, Gradina Zoologica, Gradina Botanica, Plimbări în parc.
– Organizare momente festive cu ocazii ca: zile onomastice, Paști, Crăciun, etc.
– Implicare în proiecte umanitare.

CLUB DE ACTIVITATI DE VARĂ:
– UN CONCEPT NOU, RELAXAT PENTRU VACANȚA DE VARĂ
– ASIMILAREA DE CUNOȘTINȚE DE CULTURĂ GENERALĂ ÎNTR-UN MEDIU ORGANIZAT DE PROFESIONIȘTI, CU O BAZA MATERIALĂ MODERNĂ

PROGRAMUL DE FUNCȚIONARE:

Programul zilnic realizează un echilibru între activitățile de joc, învățare și odihnă. Orarul alternează perioadele de joc liber cu activitățile comune sau în aer liber. Sunt prevăzute intervale pentru servirea meselor și pentru somn. Durata acestora variază de la o grupă la alta în funcție de vârsta copiilor.

Rising Stars Daycare vă pune la dispoziție 3 tipuri de program menite să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră:

Program scurt :            8.00 – 12.30

Programul normal :    8.00 – 13.30      

Program prelungit :    8.00 – 18.30       

           ALIMENTAȚIE : Suntem adepții hranei sănătoase!

Meniul zilnic este conceput de așa natură încât să asigure copiilor un regim alimentar echilibrat și variat. Toate mesele și gustările sunt proaspăt preparate pentru a asigura valoarea nutrițională a alimentelor servite.

Masa de pranz este optionala si este asigurata de Babyfreshfood .

           VACANȚE : Rising Stars Daycare este deschis pe tot parcursul anului, cu excepția zilelor libere legale si perioadelor sărbătorilor de Crăciun și Paști .
                  

           GRUPELE DE COPII  conform criteriului vârstei:

Orange Stars 2-3 ani
Green Stars 3-4 ani
Blue Stars 4-5 ani
Golden Stars 5-6 ani
*Acceptăm copiii cu începere de la 1 an și 8 luni.
* Grupe  de 10-12 copii.


            SPATII:

Rising Stars Daycare oferă spații generoase și luminoase împărțite pe zone de influență , amenajate și dotate cu mobilier specific copiilor preșcolari, asigurând astfel condițiile optime pentru desfășurarea activității : – Sali de grupă spațioase și luminoase, sală pentru servirea mesei, săli de sport/balet/pian, cabinet medical. – Curte-oază de joacă și de relaxare.
*Punem la dispoziția copiilor următoarele: rechizite și materiale necesare desfășurării activităților, bibliotecă având cărți specifice vârstei, o gamă variată de materiale didactice, jocuri și jucării care le dezvoltă atenția, logica, memoria, abilitățile cognitive, expresive și motrice. Materialele didactice și jucăriile sunt așezate pe rafturi joase, la nivelul celor mici.