cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Despre noi


Copilul este centrul universului pentru fiecare părinte. Noi știm lucrul acesta și de aceea, din dragoste pentru copii și pentru viitorul lor va oferim servicii de ingrijire si dezvoltare intelectuala la cel mai înalt nivel, activități creative și recreative propice dezvoltării armonioase, cat și garanția siguranței lor. Rising Stars Daycare – Sector 1 București  este o instituție care completează și susține familia și îi oferă copilului un mediu cald și stimulativ cu multe posibilități pentru a-și lărgi domeniul de cunoaștere și trăire și de asemenea pentru a-și dezvolta talentul, aptitudinile, imaginația și creativitatea. Părintii găsesc în noi un partener în identificarea drumului ideal de urmat pentru copil, întregul nostru sistem având ca baza o comunicare permanenta și autentică între toți cei implicați (copil-personal-părinți).
Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform programei nationale, folosind tehnici de predare moderne, interactive, programa națională fiind alternată cu Early Years Foundation Stage (Curriculum britanic). Limba de predare și de conversație este limba engleză/limba romana.
– Suntem preocupați pentru dezvoltarea personală, socială și emoțională a copiilor.
– Încurajam relațiile pozitive și dezvoltarea celor mici în raport cu mediul înconjurător.
– Descoperim , cultivam și promovam potențialul nativ al fiecărui copil.

– Folosim metode de predare creative și în același timp diferențiate în funcție de personalitatea copilului si dorințele acestuia. Învățăm împreună jucându-ne.
– Punem accent pe calitatea și profesionalismul activităților și în același timp pe atenția, răbdarea și dragostea acordate fiecărui copil de către personalul grădiniței, pentru a le oferi curaj, încredere, siguranță, libertate de gândire și acțiune de care au nevoie.
– Acomodarea copilului se face treptat și în strânsă colaborare cu părinții.

La Rising Stars Daycare ne mandrim cu cei mai frumoși , sănătoși și fericiți copii.

Va așteptăm cu drag!

Copilul dumneavoastră va beneficia de:

– Programă romanească/britanică, stimulativă și individualizată.
– Cadre didactice cu experientă în domeniul dezvoltării normale a copilului, cunoscători de limba engleză.
– Evaluări periodice.Comunicare zilnica și săptămânală a evoluției copilului.
– Grupe restrânse de 8-10 copii
– Ședințe de Pian gratuite.
– Spațiu educational atractiv și atent proiectat pentru necesitățile copiilor
– Resurse excelente
– Alimentație sănătoasă: Meniul copiilor este stabilit de medic împreună cu firma de catering , pentru a le asigura copiilor un meniu sănătos și hrănitor.
– Asistentă medicală
– Spațiu de joaca- curte.

Vârsta de admitere: acceptăm copiii  începând de la  1 an și 8 luni.

 

SPAȚIU:

Rising Stars Daycare – Sector 1 București oferă spații generoase și luminoase, amenajate și dotate cu mobilier specific copiilor preșcolari, asigurând astfel condițiile optime pentru desfășurarea activității:
– Săli de grupa spațioase și luminoase, sala pentru servirea mesei, săli de sport/balet/pian, cabinet medical.
– Curte-oază de joacă și de relaxare.